De Plantjesmarkt is een feest voor iedereen.
De Plantjesmarkt is een feest voor iedereen. (Eigen foto)

Plantjesmarkt bij Het Tuinhuis De Trans in Nooitgedacht

Algemeen

NOOITGEDACHT - De jaarlijkse Plantjesmarkt bij Het Tuinhuis van Stichting De Trans in de wijk Nooitgedacht bij Rolde zal op woensdag 10 mei voor de zesde keer worden gehouden. Het Tuinhuis is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Het Tuinhuis kweekt plantjes en maakt sfeerproducten voor huis en tuin. Deze verkopen zij in hun eigen winkel. Sinds 2016 organiseert Het Tuinhuis jaarlijks de Plantjesmarkt. De markt bestaat uit ongeveer 40 kramen. Naast zomerbloeiers en streekproducten, zijn er diverse activiteiten en is er ook dit jaar weer volop muziek.

De Plantjesmarkt is inmiddels meer dan alleen een markt. Het is een evenement met een verbindende factor voor cliënten, familie, medewerkers van De Trans, buurtbewoners en mensen uit de omgeving. Het is een leuk uitje voor iedereen. Op de markt staan veel lokale ondernemers met mooie streekproducten. Daarnaast zijn ook verschillende dagbestedingslocaties van zowel De Trans als andere zorginstellingen aanwezig om door hen gemaakte spullen te verkopen.

De Plantjesmarkt wordt gehouden op 10 mei van 09.30 tot 16.00 uur bij Het Tuinhuis van De Trans aan Stroetenweg 33a in Nooitgedacht.