Afbeelding
(Eigen foto)

Met bootcamplessen van Loopgroep Gieten fit de zomer in

Algemeen

GIETEN - Loopgroep Gieten zal, wegens de succesvolle edities van voorgaande jaren, ook dit voorjaar weer bootcamplessen aanbieden. Iedere dinsdag, van 2 april tot 9 juli, zullen er vijftien bootcamplessen worden gegeven door Jan Vreugdenhil. 

De bootcamplessen zijn bedoeld voor iedereen (dus niet alleen voor de leden van de loopgroep). Een mooie, laagdrempelige kans om kennis te maken met Loopgroep Gieten en voor de vaste loopgroep een goede aanvulling op de looptraining. De bootcamplessen worden zo ingericht dat deze toegankelijk zijn voor ieders niveau en zullen opbouwen in zwaarte naar de zomer toe. De bootcamp kent een gevarieerd programma en is gericht op het creëren van sterke spieren en rompstabiliteit. De bootcamplessen vinden plaats in de buitenlucht. De locatie hiervoor betreft het startpunt van de mtb-route aan de Nijslootsweg in Gieten. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via secretariaat@loopgroepgieten.nl

Sporters die liever gaan hardlopen kunnen ook terecht bij Loopgroep Gieten. Geïnteresseerden kunnen een keer vrijblijvend meetrainen. De trainingen zijn op donderdag van 19.30 tot 21.00. Loopgroep Gieten is een laagdrempelige loopgroep, bestaande uit lopers met uiteenlopende niveaus. De training start op de parkeerplaats bij hotel ’t Zwanemeer. 

Meer informatie is te vinden www.loopgroepgieten.nl