De Hondsrug Rangersclub verwelkomt de campinggasten voor het nieuwe recreatieseizoen.
De Hondsrug Rangersclub verwelkomt de campinggasten voor het nieuwe recreatieseizoen. (Foto: Saskia Jans)

Camping de Hondsrug in Eext presenteert Hondsrug Rangers

Algemeen

EEXT – Het toeristenseizoen is afgelopen vrijdag begonnen. Het weer speelde nog niet echt mee, maar men kon weer lekker naar buiten en genieten van een lekker lang weekend op de camping. Camping de Hondsrug heeft de winterperiode gebruikt om de campinggasten het komend seizoen nog meer te kunnen bieden. 

De camping in Eext lanceert de Hondsrug Rangersclub, een themagedeelte voor kinderen tot en met 12 jaar. ,,We hebben het plein bij de entree van de camping aangepakt. De recreatiezaal en het plein zijn in een nieuwe stijl ingericht. We kunnen hier een binnen- en buitenprogramma aanbieden. We bieden voor de kinderen in de zomer allerlei avontuurlijke activiteiten, zoals de colorrun en silent disco en elke avond zijn er avonturen te beleven met de Rangers in de vorm van een korte musical. Voor de camping is ook speciale muziek en een campinglied gecomponeerd. In het programma zijn ook educatieve aspecten opgenomen, zo kunnen kinderen met een koptelefoon de natuur in om de natuur te beleven”, zegt entertainmentmanager Jeffrey Sanders. ,,Met dit concept willen wij meegaan met de tijd, vernieuwde animatie aanbieden en hopelijk een ruim publiek aantrekken. En als de kinderen spelletjes doen of de natuur ontdekken kunnen hun ouders en grootouders bingo spelen, klaverjassen of een oergezellige avond in de brasserie beleven.”

Het nieuwe thema werd afgelopen zaterdagavond gepresenteerd met een korte show op de camping. Het viel bij de kinderen goed in de smaak ,,We zijn klaar voor het toeristenseizoen”, laat Sanders weten. Camping De Hondsrug is te vinden aan de Annerweg 3 in Eext. De camping is bereikbaar via 0592-271292 en info@hondsrug.nl  Meer informatie is te vinden op www.hondsrug.nl