Roldenaren kunnen een prijs winnen met een vrolijke Koningsdagfoto!
Roldenaren kunnen een prijs winnen met een vrolijke Koningsdagfoto!

Vlaggers-foto-actie op Koningsdag in Rolde

Algemeen

ROLDE - De vrijmarkt en andere Koningsdag-activiteiten kunnen ook dit jaar geen doorgang vinden op de Brink in Rolde. De OVVR roept daarom alle inwoners van Rolde op om de vlag uit te hangen en daar een gezellige, vrolijke, creatieve foto van te maken. De mooiste foto krijgt een heerlijke prijs. 

,,Behalve een wapperende vlag plus wimpel mag er natuurlijk meer op de foto staan, bijvoorbeeld kinderen die verkleed zijn, oranje attributen of andere originele versieringen. Zolang het maar rood-wit-blauw-oranje én vrolijk is”, zegt secretaris Jacco Fluks. 

De foto’s moeten op 27 april vóór 12.00 uur binnen zijn op info@ovvr.nl, voorzien van naam en adres. Daarna kiest de jury een winnaar. Deze krijgt vóór 14.00 uur bericht en kan vervolgens de heerlijke prijs tussen 14.00 en 15.00 uur ophalen bij de vrolijke klanken van een draaiorgel in het dorp.

Een selectie van de ingestuurde foto’s zal ook op de Facebook-pagina van de OVVR worden geplaatst. We hopen op heel veel foto’s van vrolijke vlaggers”, aldus Fluks.