Tijdens het digitaal open huis van Muziekschool Klankrijk Drenthe wordt onder meer informatie gegeven over het spelen op de gitaar. (foto Henk Lansink)
Tijdens het digitaal open huis van Muziekschool Klankrijk Drenthe wordt onder meer informatie gegeven over het spelen op de gitaar. (foto Henk Lansink)

Digitaal open huis Muziekschool Klankrijk Drenthe

Algemeen

REGIO - Muziekschool Klankrijk Drenthe houdt op zaterdag 12 juni van 10.30 tot 11.45 uur een digitaal open huis via videobelprogramma Zoom.

Tijdens het open huis kunnen bezoekers rechtstreeks kennismaken en spreken met de docenten. Via hen kunnen ze informatie krijgen over - in alfabetische volgorde - blokfluit, cello, dwarsfluit, gitaar (akoestisch en elektrisch), harp, hobo, keyboard, klarinet, koperblaasinstrumenten (trompet, bugel, cornet, trombone, euphonium, tuba), piano, saxofoon, slagwerk, viool en zang.

Het digitale open huis is te bezoeken door zaterdag tussen 10.30 en 11.45 uur te klikken op de Zoomlink die te vinden is via de website van Muziekschool Klankrijk Drenthe: www.klankrijkdrenthe.nl/open-huis. Bezoekers worden ontvangen door een vriendelijke host, die hen doorverbindt met een docent. De docenten nemen plaats in zogenaamde break out rooms. Er is per instrument zo’n kamertje binnen Zoom. De docenten kunnen informatie geven over wat men nodig heeft voor les op het instrument en in welke lesplaatsen men terecht kan.

Muziekschool Klankrijk Drenthe is een groep enthousiaste en ervaren muziekdocenten, allen met een afgeronde conservatoriumopleiding en ruime ervaring als docent. Er wordt les gegeven aan zowel beginners als aan vergevorderde leerlingen van alle leeftijden. Momenteel heeft Klankrijk Drenthe 25 docenten. Natuurlijk kan men ook op ieder ander moment via de website www.klankrijkdrenthe.nl contact opnemen met de docenten.