Afbeelding

Zware bekerloting voor VV Annen

Algemeen

AA EN HUNZE - Voetbalvereniging Annen is voor de poulefase van het toernooi om de districtsbeker ingedeeld in een groep met zware tegenstanders.

De ploeg van trainer Jouke-Jan Meertens, zelf uitkomend in de tweede klasse van het zondagamateurvoetbal, stuit in het bekertoernooi op de eersteklassers SC Stadspark en PKC’83. The Knickerbockers is evenals Annen actief in de tweede klasse.

Rolder Boys kruist in de poulefase de degens met De Weide, EMMS en Beilen. Al deze ploegen spelen komend seizoen in de tweede klasse.

Derdeklasser Gieten heeft het op papier iets beter getroffen. De Gietenaren spelen tegen derdeklasser HSC, vierdeklasser Kwiek en vijfdeklasser Oldambtster Boys.

Gieterveen, uitkomend in de vierde klasse, stuit op derdeklasser Musselkanaal, vierdeklasser Titan en vijfdeklasser De Treffer’16. Eext treft met LEO en Buinen tegenstanders die net als de Eextenaren actief zijn in de vierde klasse. Ook speelt Eext tegen vijfdeklasser DWZ.

Voor vierdeklasser Gasselternijveen wachten ontmoetingen met derdeklasser SPW, vierdeklasser Pekelder Boys en vijfdeklasser Alteveer. Vijfdeklasser GKC speelt in het bekertoernooi tegen SVZ (derde klasse), FVV (vierde klasse) en Yde de Punt (vijfde klasse).

De eerste poulewedstrijden in het bekertoernooi worden gespeeld in het weekend van 4 en 5 september.