Afbeelding
(Eigen foto)

Lionsclub de Hondsrug houdt rally voor goed doel

Algemeen

REGIO - Lionsclub de Hondsrug zal op 26 september voor het vierde jaar op rij een rally door het Drents/Groningse landschap houden. De opbrengst zal ook dit jaar zijn voor de Stichting Wensambulance Noord-Nederland. Zij kunnen hiermee een aantal mooie, laatste wensen in vervulling laten gaan, van mensen die terminaal zijn. 

,,Na de zeer succesvolle tweede editie en vele positieve reacties, heeft Lionsclub de rally in 2020 als corona-editie georganiseerd. Ongeveer 20 teams hebben een prachtige dag gehad en zo hebben wij vorig jaar nog een mooi bedrag opgehaald voor ons goede doel”, zegt Marinette Boersma. 

Deelnemers kunnen zich verzamelen tussen 09.00 en 09.30 bij het vliegveld in Eelde. Na een korte instructie wordt om de minuut vertrokken voor het ochtendprogramma. In de buurt van de stad Groningen zal een lunch genuttigd worden. Het middagprogramma eindigt tussen 16.30 en 17.30 uur. Daar kunnen de deelnemers aanschuiven voor een gezamenlijk diner. Het eindpunt is ergens in het midden van Drenthe. 

In totaal doen er zo’n 70 equipes mee, maar er zijn nog een paar plekken vrij. Opgeven kan tot zaterdag 25 september. Meer informatie is te vinden op www.drentselionsrally.nl. Ook kan contact opgenomen worden met Marinette Boersma (06-36184778).