Boven: v.l.n.r.:
Meerten Dekker (Fysio), Harm Steenge (leider), Jouke Jan Meertens (hoofdtrainer) en Jan Veltink (leider)

Midden: v.l.n.r.:
Danny Weiss, Egbert Mulder, Jaap Jan Mulder, Sven Boersma, Dolf Nijborg, Leon Tiersma, Wouter Tilman, Bas Bruins, Bart Kranenborg.

Onder: v.l.n.r.:
Dante Ploeg, Pepijn Knol, Lex Veltink, Daan Boer (keeper), Bryan Weiss, Hans de Wals (keeper), Gijs Meester, Gerwin Bodewes, Pim Veltink.

Op de foto ontbreken: René Buutkamp (verzorger) en Marisca Luning (Fysio).
Boven: v.l.n.r.: Meerten Dekker (Fysio), Harm Steenge (leider), Jouke Jan Meertens (hoofdtrainer) en Jan Veltink (leider) Midden: v.l.n.r.: Danny Weiss, Egbert Mulder, Jaap Jan Mulder, Sven Boersma, Dolf Nijborg, Leon Tiersma, Wouter Tilman, Bas Bruins, Bart Kranenborg. Onder: v.l.n.r.: Dante Ploeg, Pepijn Knol, Lex Veltink, Daan Boer (keeper), Bryan Weiss, Hans de Wals (keeper), Gijs Meester, Gerwin Bodewes, Pim Veltink. Op de foto ontbreken: René Buutkamp (verzorger) en Marisca Luning (Fysio). (Foto: Liam Kuipers - LK Media)

VV Annen wil bouwen aan iets moois

Algemeen

ANNEN - Met Annen in zijn eerste jaar rond de vijfde plaats spelen. Dat is de doelstelling van de nieuwe trainer Jouke Jan Meertens. Een doelstelling die haalbaar moet zijn bij een club waar volgens de in Gieten woonachtige trainer alles klopt. 

,,Als trainer maak je voor jezelf een lijstje van verenigingen waar je graag een keer zou willen werken. Daar was Annen één van”, is Jouke Jan Meertens direct duidelijk. ,,Ik kan niet anders zeggen dan dat het beeld dat ik van Annen had helemaal klopt. Het is een mooie dorpsclub waar men alles prima op orde heeft. Men heeft hier een groot aantal vrijwilligers, een prachtige accommodatie en prima sponsoren. Daarnaast, en dat is toch waar je als trainer naar kijkt, heb ik de beschikking over een spelersgroep waar nog veel rek in zit. Het is namelijk een jonge spelersgroep, maar waar ook nog plaats is voor een aantal routiniers. Dat maakt het tot een selectie waar geen verzakers in zitten. Het is een hechte groep die ook in mijn spelopvatting gelooft, wat voor mij als trainer alleen maar mooi is. Ik heb voor twee jaar in Annen getekend omdat ik als trainer een bouwer ben. In dit eerste jaar gaan we voor een klassering rond plaats vijf, om vervolgens in het tweede seizoen echt om een plaats in de nacompetitie mee te gaan doen. Die uitspraak durf ik te doen omdat er niet alleen voldoende potentie in deze groep zit, maar er ook in de jeugd het nodige aan talent aanwezig is. En dat maakt de uitdaging om er in Annen bij een mooie club samen iets moois van te maken alleen maar leuker.”

Selectie
Gerwin Bodewes, Daan Boer, Sven Boersma, Bas Bruins, Pepijn Knol, Bart Kranenborg, Gijs Meester, Egbert Mulder, Jaap-Jan Mulder, Dolf Nijborg, Dante Ploeg, Leon Tiersma, Wouter Tilman, Lex Velting, Pim Velting, Hans de Wals, Bryan Weiss, Danny Weiss. 

Jouke Jan Meertens: ,Als trainer maak je voor jezelf een lijstje van verenigingen waar je graag een keer zou willen werken. Daar was Annen één van.