Ramblin' Boots
Ramblin' Boots (Eigen foto)

Weekend vol activiteiten bij RAS

Algemeen

ROLDE - Corona heeft de afgelopen 1,5 jaar grote impact gehad op de samenleving en daarmee ook op evenementen die al dan niet georganiseerd mochten worden. Binnen de mogelijkheden heeft de Rolder Activiteiten Stichting de afgelopen 1,5 jaar een aantal evenementen georganiseerd zoals de Smikkelwandeltocht, de autorally en de zomerfair. Nu de maatregelen weer verder versoepeld zijn, ziet de RAS mogelijkheden in het eerste weekend van november ook haar jaarlijks terugkerende activiteiten door te laten gaan.

De Rolderfair staat op vrijdag 5 november gepland. Een evenement waarbij plaatselijke ondernemers zich presenteren aan de inwoners van Rolde e.o. Met daarbij onder andere modepresentaties en een verloting. Het traditionele Oktoberfest/bierfest vindt op 6 november plaats. Een traditioneel feest waarbij de saamhorigheid en het leven gevierd worden onder het genot van een drankje en met livemuziek van in dit geval Wir sind Spitze.

Tot slot vindt op zondag 7 november het Countrymusic festival plaats. Dit is een country/Americana-evenement met als headliner de Ramblin’Boots.

De Rolder Activiteiten Stichting houdt zich aan de dan geldende corona-maatregelen zodat eenieder veilig deze festiviteiten kan bezoeken. Voor meer informatie kan men terecht op www.ras-rolde.nl of op de Facebook- of Instagrampagina van de RAS.