Minie van Dijk en Sjoukje Pieters werden in de bloemen gezet.
Minie van Dijk en Sjoukje Pieters werden in de bloemen gezet. (Eigen foto)

Jubilarissen Vrouwen van Nu Gasselte gehuldigd

Algemeen

GASSELTE – De Vrouwen van Nú, afdeling Gasselte hebben vorige week woensdag een feestelijke avond gehad. Tijdens de avond werden enkele jubilarissen in het zonnetje gezet.

Minie Dijk en Annie van Rein zijn 60 jaar lid. Laatste kon niet aanwezig zijn. En Sjoukje Pieters is 40 jaar lid. Beide aanwezige jubilarissen werden met een bos bloemen in een VVN-vaas en een oorkonde verblijd. Tijdens de bijeenkomst werden ook een aantal nieuwe leden verwelkomd. Gezien het feestelijke karakter van de avond werden de leden bij de koffie op Drentse turf en bij het drankje op bitterballen getrakteerd.

Verder werd door de activiteitencommissie nagegaan of er interesse was om te starten met een fietsclub. Men kon hierop intekenen. Er wordt proefgedraaid op 28 oktober.

Na de pauze konden de leden met een bakje popcorn genieten van de feelgood-film Roxane, over een gepassioneerde kippenboer die zijn boerderij dreigt te verliezen.

Vrouwen die ook lid willen worden kunnen informatie vinden op website of een ledenavond bezoeken. De volgende bijeenkomst is op woensdag 10 november in dorpshuis De Trefkoel.