Afbeelding

In de auto film kijken op de Brink in Annen

Algemeen

ANNEN - De Brink in het hart van Annen is op zaterdag 20 november het decor van een echte drive-in bioscoop. 

Er zijn deze avond twee films te zien: om 17.30 uur wordt de familiefilm ‘Ralph Breaks the internet’ vertoond en om 20.45 uur is het de beurt aan de film voor volwassenen: ‘Army of one’.

Ralph Breaks the internet
Ralph en consorten zetten in deze familiefilm hun avonturen voort en hoppen nog steeds van het ene naar het andere arcadespel. Ze ontdekken echter een nieuw fenomeen: het internet. De trailer is hier te zien. De film begint om 17.30 uur, tussen 16.45 en 17.15 uur is het voor bezoekers mogelijk om binnen te komen en hun auto te parkeren. Om 17.15 uur begint het voorprogramma en start de catering. 

Army of one
In deze film gaan Dillion en Brenner wandelen in een bos en vinden daar een drugs- en wapenopslag. Voordat ze het beseffen worden ze betrapt en gemarteld door leden van een drugskartel. Dillion sterft, maar Brenner blijft in leven en zint op wraak. De trailer is hier te zien. De film begint om 20.45 uur, tussen 20.00 en 20.30 uur is het voor bezoekers mogelijk om binnen te komen en hun auto te parkeren. Om 20.30 uur begint het voorprogramma en start de catering.

Inschrijven
Er kunnen 100 auto’s per film op de Brink, dus vol is vol. In de loop van deze week kunnen belangstellenden zich inschrijven via www.annen-info.nl. Houd hiervoor de website of Facebook van de Commissie Dorpsbelangen in de gaten. Helaas stopt de inschrijving niet automatisch bij 100 inschrijvingen, waardoor het kan zijn dat het lijkt alsof inschrijven lukt, maar er toch geen plek meer is. Uiteraard worden mensen hier zo snel mogelijk van op de hoogte gesteld en krijgen ze hun geld terug.

Meer informatie is te vinden op www.annen-info.nl.