De Stichting Harleydag Annen wil het jaar afsluiten met een leuke actie voor 65+ers. (eigen foto).
De Stichting Harleydag Annen wil het jaar afsluiten met een leuke actie voor 65+ers. (eigen foto).

Lekkere kersttraktatie voor 65+ers in Annen

Algemeen

ANNEN - De Stichting Harleydag Annen zamelt al sinds 2008 oud ijzer in. Eerst om hun jaarlijkse Amerikaanse motordag deels te bekostigen en sinds deze gezellige dag geen doorgang meer kan vinden, wordt het opgebrachte geld besteed aan goede doelen. 

Afgelopen jaar zijn er vanwege de coronamaatregelen maar twee activiteiten georganiseerd: het uitreiken van de paastraktatie en de wandeling op 1 oktober, met na afloop poffertjes. Toch wil de Harleydag Annen in 2021 nog iets leuks organiseren voor de 65+ers in Annen en daarom is in samenwerking met lokale ondernemers een leuke actie bedacht.

Er zullen kerstbomen worden geplaatst bij ‘t Holthuys en één bij de seniorenwoningen aan de Middenweg/Geerakkers. Deze bomen worden aangeboden door Hoveniersbedrijf Klinkers uit Annen. Alle 65+ers in Annen kunnen zich daarnaast tot 14 december per mail of telefoon opgeven om met Kerst iets lekkers te kunnen eten. Dat kan door te bellen naar 06-39377295 en naam en adres in te spreken of door deze gegevens te mailen naar info@harleydagannen.nl

De deelnemers ontvangen vervolgens een waardebon waarmee ze op dinsdag 21 december tussen 14.00 en 17.00 uur een traktatie kunnen halen bij Versspecialist Martens in Annen. Leden van de Stichting Harleydag staan deze middag buiten met een stalletje. Er zal per adres één traktatie verstrekt en zonder waardebon wordt er geen verrassing uitgereikt.

Stichting Harleydag Annen wenst iedereen prettige Kerstdagen en een gezond 2022.