Renske Mulder: ,,We zijn elkaars concurrenten, maar vormen samen ook een team."
Renske Mulder: ,,We zijn elkaars concurrenten, maar vormen samen ook een team."

Renske uit Annen kandidaat voor titel Miss Beauty of Drenthe 2022

Algemeen

ANNEN - Renske Mulder uit Annen is één van de twintig gegadigden voor de titel Miss Beauty of Drenthe 2022.

De 25-jarige Renske is zelf benaderd om mee te doen aan de missverkiezing. Eén van de finalisten van afgelopen jaar zag foto’s van haar op Instagram, en nodigde haar uit om zich in te schrijven. ,,Ik vond mezelf eerst niet zo’n type om mee te doen aan een missverkiezing”, lacht Renske. ,,Ik had daar een bepaald beeld bij. Maar ik heb me toch aangemeld, en ben nu al teruggekomen van mijn aanvankelijke vooroordelen. Bij deze verkiezing gaat het er niet alleen om hoe je er uitziet, maar ook om wie je bent en waar je voor staat.”

Afgelopen zaterdag maakte Renske tijdens een fotoshoot in Groningen kennis met de overige negentien kandidaten. ,,Dat was best spannend, maar het is een heel leuke groep. Natuurlijk zijn we elkaars concurrenten, maar we vormen samen ook een team.” Zo gaan de meiden zich gezamenlijk inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Linda Foundation. Deze stichting zet zich in voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Renske houdt zich bezig met fotografie (jrmulderfotografie) en gaat fotoshoots aanbieden waarvan ze de opbrengst beschikbaar stelt aan het goede doel.

Door ‘Poll Drenthe Renske’ te sms’en naar 3010 (1,10 euro per bericht) kan iedereen tot en met vrijdag 11 maart stemmen op de blondine uit Annen. Een dag later is de daadwerkelijke verkiezing van Miss Beauty of Drenthe 2022 in theater De Tamboer in Hoogeveen. De uitslag van deze sms-voting telt daarbij voor 10 procent mee.

Nog twee inwoonsters van de gemeente Aa en Hunze maken kans op de titel Miss Beauty of Drenthe 2022. De 16-jarige Marion uit Eext dingt mee in de categorie Miss Teen of Drenthe. Net als Renske is ook Iris (19) uit Gasteren kandidaat voor de titel Miss Beauty of Drenthe. Een overzicht van alle finalisten is te vinden op https://missbeautynetherlands.com.

!