Café 't Keerpunt in Spijkerboor vormt donderdagavond het decor voor een politiek café.
Café 't Keerpunt in Spijkerboor vormt donderdagavond het decor voor een politiek café.

Politiek café Aa en Hunze in ’t Keerpunt

Algemeen

SPIJKERBOOR - Op woensdag 16 maart worden ook in de gemeente Aa en Hunze gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Stichting Moor organiseert in aanloop naar deze verkiezingen op donderdag 24 februari een politiek café in ‘t Keerpunt in Spijkerboor. 

Vertegenwoordigers van vijf van de zes politieke partijen in de gemeente Aa en Hunze gaan vanaf 20.00 uur in gesprek met gespreksleider Jan Hoekman, met elkaar en het publiek in de zaal. Wat zijn de belangrijkste thema’s voor de komende raadsperiode? Waar kijken de partijen met tevredenheid op terug en wat zouden ze achteraf gezien liever anders hebben gedaan? Wat verbindt partijen met elkaar en waarin verschillen ze juist? Zomaar wat vragen die aan de orde kunnen komen.

Het politiek café is voor inwoners van Aa en Hunze een uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met de politiek in hun gemeente, de partijen en hun mensen en zo de keuze te bepalen op wie te stemmen. De toegang is gratis, inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een goed glas nog wat verder te praten.