VanWyck brengt sobere alt-folk ten gehore in De Amer.
VanWyck brengt sobere alt-folk ten gehore in De Amer.

Muzikaal weekend in De Amer met VanWyck en Dynamite Blues Band

Algemeen

AMEN - Het laatste weekend van maart staat voor een weekend vol muzikaal avontuur in cultureel café De Amer in Amen. Op zaterdag 26 maart komt VanWyck naar Drenthe voor een optreden en op zondag 27 maart geven de heren van de Dynamite Blues Band acte de présence.

VanWyck, het alter ego van Christien Oele, is met haar immer betoverende sobere alt-folk terug in Amen. Een omgeving die voor haar en haar songs gemaakt lijkt te zijn: warm, intiem en dichtbij. Christiene Oele wordt vergezeld door bassist Reyer Zwart en achtergrondzangeres Marjolein van der Klauw. In april zal het album ‘The Epic Tale of the Stranded Man’ het levenslicht zien. Dit vierde album bevat het verhaal van een man die wordt achtervolgd door een donker verleden en een vrouw die hem probeert te redden. Het publiek in De Amer krijgt alvast een voorproefje.

De Dynamite Blues Band, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2018, staat voor een explosieve cocktail van blues, rhythm & blues, swing en rock ’n’ roll. Het recept is een gevaarlijke mix van rauwe kracht, hoge energie en old skool songwriting.

Reserveren
Het optreden van VanWyck begint zaterdagavond om 20.00 uur, de Dynamite Blues Band is zondagmiddag vanaf 14.00 uur te beluisteren. Beide concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is een pauze. Kaarten kosten €25,- en zijn te reserveren via het formulier op https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

De Dynamite Blues Band staat voor blues, rhythm & blues, swing en rock ’n’ roll.