De Pauwergirls treden op 9 april op in Ons Dorpshuis in Annen.
De Pauwergirls treden op 9 april op in Ons Dorpshuis in Annen.

De Pauwergirls in Ons Dorpshuis

Algemeen

ANNEN - Drie zingende vrouwen (girls), petticoats, een opgepoetste radio op wielen en herkenbare liedjes van de jaren ‘40 tot nu. 

Jasmijn Utermark, Monique Huisman en Aleid Borghardt spelen en zingen als De Pauwergirls rondom hun radiomeubel uit 1952, muziek met een knipoog en een snufje theater. Het is altijd een verrassing welke liedjes er uit de radio komen, maar voor het publiek wordt het in elk geval een feest der herkenning met liedjes van de jaren ‘50 tot nu met swingend repertoire, luisterliedjes, meezingers, Hollandse hits, en meer. Deze ‘meisjes van de radio’ staan garant voor een energiek optreden, met een grap en een dansje. 

Op zaterdag 9 april zijn de Pauwergirls vanaf 20.00 uur te zien in Ons Dorpshuis in Annen met een vrolijke voorstelling met een muzikale quiz en veel gezelligheid. ,,Als bestuur zijn we enorm blij dat we weer activiteiten kunnen en mogen organiseren na een lange, stille periode’’, aldus het bestuur van het dorpshuis. Om die vreugde met het publiek te delen is de entree voor alle trouwe Vrienden van Ons Dorpshuis gratis, andere belangstellenden betalen €10,- entree. Reserveren kan via www.dorpshuisannen.nl of op maandag 4 april tussen 19.00 en 19.30 uur in de Sportsbar.