Fred Snoep draagt de voorzittershamer over aan Jeannet de Munnink. (eigen foto)
Fred Snoep draagt de voorzittershamer over aan Jeannet de Munnink. (eigen foto)

Gemengd Koor Gieten presenteert ‘Movies in Concert’

Algemeen

GIETEN - Het Gemengd Koor Gieten heeft een nieuwe voorzitter in de persoon van Jeannet de Munnink. 

Scheidend voorzitter Fred Snoep gaf symbolisch de voorzittershamer over aan zijn opvolger Jeannet de Munnink en wenste haar veel succes in haar nieuwe functie. 

Ze volgt daarmee Fred Snoep op, die helemaal afscheid heeft genomen van het bestuur. De vacante positie binnen het bestuur wordt opgevuld door Janine Feij als aspirant-penningmeester. Zij zal de komende periode de kneepjes van het vak leren van nestor Jan Raterink, die eerder al werd genoemd vanwege zijn 50 jaar koorlidmaatschap, waarvan 40 jaar als trouwe penningmeester. 

De vuurdoop van de nieuwe voorzitter is op zaterdag 14 en zondag 15 mei, als het “Movies in Concert” ten gehore wordt gebracht in Café Restaurant Hofsteenge in Grolloo. Het wordt een mooie muzikale reis door de rijke filmhistorie met muziek uit films zoals Frozen, Bohemian Rhapsody, The Greatest Showman en natuurlijk mogen James Bond en Abba en vele anderen niet ontbreken. De show stond al in 2020 in de planning, maar kon vanwege corona steeds niet doorgaan. Het concert van zaterdag begint om 20.00 uur, zondag is er een matineevoorstelling om 14.30 uur. Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop bij Primera Klingenberg in Gieten of aan de zaal. 

Het koor is nog op zoek naar enthousiaste bassen en tenoren. Belangstellenden kunnen contact opnemen via 06-54215761 of gkgieten@gmail.com of kijken op www.gemendkoorgieten.nl.