Afbeelding

Sportclub Olympia geeft uitvoering

Algemeen

GASSELTERNIJVEEN - Sportclub Olympia uit Gasselternijveen heeft zaterdag haar uitvoering gehouden in sporthal De Strohalm. 

De jeugdleden (gymnastiek en turnen) hadden na twee jaar van coronamaatregelen de eer om tijdens hun uitvoering aan familie, vrienden en leden te laten zien wat zij zoal leren tijdens de lessen. De zaal en de leden waren volledig ingericht en gekleed in het thema ‘Disney’. Frozen, de Kleine Zeemeermin en de Leeuwenkoning schitterden tijdens hun acts op vloer, balk, sprong en brug. Met 180 man publiek was de spanning voelbaar bij de jeugdleden, maar het was duidelijk dat zij onder leiding van trainster Irana heel hard geoefend hadden: de vier groepen (4 tot en met 12 jaar) zetten met elkaar een geweldig spektakel neer. Huissponsor Dagwinkel Henk Hoeve voorzag alle aanwezigen tijdens de pauze van een drankje. 

Tevens onthulde het bestuur van Sportclub Olympia het nieuwe logo van de club, ontworpen en gesponsord door Jair Design uit Gasselternijveen. Binnenkort zal ook de nieuwe website www scognv.nl online staan. Mede dankzij de financiële steun van de Vrienden van Olympia, Frisse Start Aa en Hunze en de provincie Drenthe kon Sportclub Olympia een fantastisch evenement neerzetten waar leden, vrienden, publiek en het bestuur naar volle tevredenheid op terugkijken.