Circus Saurus komt deze week met een levensechte dinosaurus naar Annen. (foto Jans Schulting)
Circus Saurus komt deze week met een levensechte dinosaurus naar Annen. (foto Jans Schulting)

Circus Saurus slaat de tenten op in centrum van Annen

Algemeen

ANNEN - Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan deze week in Annen. Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni mei strijkt Circus Saurus neer in het dorp. De grote circustent wordt opgebouwd op de Brink.

Circus Saurus neemt bezoekers in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden en lama’s de revue.

De voorstellingen van Circus Saurus in Annen vinden plaats op vrijdag 24 juni om 19.00 uur, op zaterdag 25 juni om 15.00 en 19.00 uur en op zondag 26 juni - de laatste voorstelling - om 11.00 uur. Een week later – van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli – staat Circus Saurus in Gieten, op het evenemententerrein achter de Landspoelen.

Kaarten voor de voorstellingen zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie; bij de circustent op de Brink in Annen. De voorverkoop van tickets is op de voorstellingsdagen van 10.00 tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden. Pinnen is niet mogelijk.

Meer informatie over Circus Saurus en over de voorstellingen in Annen is te vinden op de Facebookpagina van het circus (CircusSaurusNL).