Het Hunzekoor is klaar voor de start van het nieuwe koorseizoen. (foto: Frans de Jong)
Het Hunzekoor is klaar voor de start van het nieuwe koorseizoen. (foto: Frans de Jong)

Hunzekoor opent seizoen in café ’t Keerpunt

Algemeen

SPIJKERBOOR - Het Hunzekoor viert de start van het nieuwe koorseizoen op zaterdag 17 september in café ’t Keerpunt in Spijkerboor. 

Tussen 10.00 en 14.00 uur is er een fancy fair en daarnaast verzorgt het koor onder leiding van dirigent Inge Roelands om 12.00 en 13.00 uur optredens met liederen uit het repertoire, onder meer met succesnummers uit het afgelopen seizoen. Er worden goede tweedehandsspullen voor huis, tuin en keuken aangeboden, kleding en accessoires, boeken, cd’s, sieraden, speelgoed en door leden zelfgemaakte (of geteelde) producten. Ook is er een loterij, waarvan de opbrengst naar de clubkas gaat. In Spijkerboor en Oud- en Nieuw-Annerveen vindt bovendien van 10.00 tot 13.00 uur een opritverkoop plaats. 

Open repetities
Het Hunzekoor houdt deze maand ook twee open repetities. Op dinsdag 13 en 20 september zijn geïnteresseerde zangers welkom om kennis te maken en de sfeer te proeven. Er wordt gerepeteerd van 19.30 tot 21.45 uur in ’t Keerpunt in Spijkerboor. ,,We beginnen aan een nieuw concertprogramma met als thema ‘Kinderen’, met zeer gevarieerde liederen van klassiek tot modern. Een prima tijd om in te stappen dus!’’, aldus het bestuur. Overigens zijn belangstellenden ook buiten de open repetities welkom om een paar keer vrijblijvend mee te doen.