Afbeelding

Herfstfair in Gasselternijveenschemond

Algemeen

GASSELTERNIJVEENSCHEMOND - Dorpsbelangen Gasselternijveenschemond en Stichting Dorpshuis Gasselternijveenschemond hebben samen met een aantal vrijwilligers de handen ineen geslagen om voor het eerst een herfstfair te organiseren.

De fair, die zaterdag 1 oktober van 10.00 tot 16.00 uur plaatsvindt achter het dorpshuis in Gasselternijveenschemond, is leuk voor jong en oud. Zo is er een markt waar ondernemers en particulieren etenswaren, bloemen, schilderijen en diverse accessoires verkopen. Er worden oude werktuigen zoals een oude oogstmachine tentoongesteld en verdeeld over de dag zijn er diverse muzikale optredens van onder andere Josien Bakker en kunnen bezoekers genieten van accordeonmuziek. Ook voor de jonge bezoekers is er veel te doen: er staat een springkussen, ze kunnen zich laten schminken, blikgooien, schilderen en nog veel meer. Gezelligheid is dus gegarandeerd.

Wat de fair extra bijzonder maakt is de ‘Monden klaar? Bakken maar!’-taartbakwedstrijd met als thema ‘Herfst’. Deelnemers kunnen hun mooiste of lekkerste taart ’s ochtends inleveren. Deze zal worden beoordeeld door een vakjury, met een prijs voor de lekkerste taart en de mooiste taart. De fair, waarvoor de voorbereidingen al in volle gang zijn, zal vooral in het teken staan van gezelligheid en verbinding. 

Wie meer informatie wil over een van de activiteiten of zich voor een activiteit wil opgeven, kan mailen naar activiteiten.gnm@outlook.com. Mensen die op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws rond tijden en activiteiten kunnen terecht op de Facebookpagina facebook.com/herfstfairgnm.