Kinderen kunnen tijdens de open dag vrijblijvend kennismaken met theater. (foto: Nienke Maat)
Kinderen kunnen tijdens de open dag vrijblijvend kennismaken met theater. (foto: Nienke Maat)

Garage TDI organiseert open dag Jeugdtheaterschool

Algemeen

ASSEN - Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen op zaterdag 1 oktober tijdens een Open Theaterdag op een laagdrempelige manier kennismaken met de lessen en docenten van de Jeugdtheaterschool van Garage TDI in Assen.

De kinderen krijgen verschillende lessen en aan het einde van de middag is er een presentatiemoment. Deelname is gratis, maar aanmelden via garagetdi.nl/opendag is wel noodzakelijk. 

Bij de Jeugdtheaterschool van Garage TDI staan fantasie, plezier, ontdekking en samenspel centraal. De theaterlessen worden gegeven door professionele theaterdocenten. De Jeugdtheaterschool van Garage TDI heeft locaties door heel Drenthe: Assen, Beilen, Coevorden, Hoogeveen, Norg en Meppel. Wekelijks zijn er lessen voor verschillende leeftijdsgroepen: 6 tot en met 8 jaar, 9 tot en met 12 jaar en 12+. Daarnaast zijn er jaarlijks extra theateractiviteiten en presentatiemomenten. Vanaf eind oktober gaan de lessen weer van start. Kinderen die niet naar de Open Theaterdag kunnen komen maar graag eerst even willen kijken of ze het leuk vinden, kunnen zich aanmelden voor een proefles. Dit is mogelijk voor alle leeftijdsgroepen en alle locaties. Aanmelden voor een proefles kan via garagetdi.nl.