Harm Pepping krijgt van voorzitter Hendrik Hilbolling een oorkonde uitgereikt, waarin staat dat hij is benoemd tot ‘oer-rood-witter’.
Harm Pepping krijgt van voorzitter Hendrik Hilbolling een oorkonde uitgereikt, waarin staat dat hij is benoemd tot ‘oer-rood-witter’. (Foto: Bé Speelman)

Harm Pepping en Hendrik Hilbolling geëerd door VV Gieten

Algemeen

GIETEN – Harm Pepping is door voetbalvereniging Gieten benoemd tot oer-rood-witter van de Gieter voetbalclub. Dit gebeurde tijdens de Algemene ledenvergadering. Scheidend voorzitter Hendrik Hilbolling werd benoemd tot erevoorzitter. 

Hendrik Hilbolling was 18 jaar voorzitter van VV Gieten. Hij is daarmee de langstzittende voorzitter in de clubhistorie. Hij geeft na deze lange periode de voorzittershamer over aan Stefan Reitsema. De leden stemden ook in met de nieuwe statuten, die uit 1978 dateerden en een update behoefden. 

De Gieter voetbalclub kon tijdens de ledenvergadering 17 leden in de bloemetjes zetten, die 25, 40 of 50 jaar lid zijn. Bijzonder was dat voor het eerst een lid is gehuldigd dat 75 jaar lid is geworden. Harm Pepping werd dan ook uitgeroepen tot ‘oer rood-witter’. 

De leden die 25 jaar lid zijn: Alie Warners, Nanno Pul, Thomas Hadderingh, Lubbert Meertens, Florian van der Heijde, Geertjan Warners, Gradus Kanninga en Arjen Warners. Zij kregen de zilveren clubspeld.

De leden die 40 jaar lid zijn: Eric van Zelst, Harm Glastra, Harmen Bebingh, Kier Jan Dijkema en Harry Meertens. Zij kregen de gouden clubspeld.

De leden die 50 jaar lid zijn: Wim Brink, Henk Driebergen, Peter Eleveld en Freddy Odolphy. Zij werden allen lid van verdienste.

Voorzitter Hendrik Hilbolling krijgt van vice-voorzitter Harm-Jan Martens een oorkonde uitgereikt, waarin staat dat hij is benoemd tot erevoorzitter.