Kassabonnen zijn prijzen waard in Gieten.
Kassabonnen zijn prijzen waard in Gieten. (Foto: Henry Koops)

Ondernemers uit Gieten houden eindejaarsactie

Algemeen

GIETEN – De gezamenlijke ondernemers van Gieten zullen zaterdag 26 november van start gaan met de eindejaarsactie.

Ook dit jaar zijn de ondernemers er weer in geslaagd een prijzenpot samen te stellen. Hiermee willen ze hun klanten bedanken voor hun trouw. Gedurende een periode van bijna vier weken worden wekelijks prijzen verloot met bij de laatste trekking een hoofdprijs ter waarde van 250 euro. 

De eindejaarsactie, die loopt van 29 november tot en met 24 december 2022 werkt als volgt: bij de deelnemende ondernemers, herkenbaar aan de speciale poster, kan elke klant bijna vier weken lang kassabonnen sparen. Deelnemen aan de actie is heel eenvoudig: elke kassabon van een deelnemende ondernemer is een lot en dient voorzien te zijn van naam, adres, telefoonnummer en emailadres en van een datum, die binnen de actieperiode valt. De kassabonnen dingen twee keer mee; één keer in de betreffende week en één keer voor de hoofdprijs. Per trekking maximaal één prijs per woonadres. De trekkingen in het kader van de actie vinden plaats op 3, 10, 17 en 24 december 2022 om 09.00 uur. De kassabonnen dienen gedeponeerd te worden in één van de bussen; deze bussen zijn te vinden bij Autobedrijf Okken, Jumbo Abbas, Kaaskoperij en Keurslager Boxem.

De actie wordt gesponsord door: Broesta Holding, HOB Plaagdierexperts en de Ondernemersvereniging Gieten.

Deelnemende ondernemers: Automobielbedrijf Okken, Bakkerij Job, Boutique La Vie, Drukkerij Zwinderman, Gieter Slieter, Hema, Hotel-Restaurant ’t Zwanemeer, Hubo, Jumbo, Kaaskoperij, Kapsalon Style Hair & Beauty, Keurslager Boxem, M&M Kappers, Noordkoop, Optiek Visie, Primera Klingenberg, Smart Electronics Gieten, Snackbar Succes, Thuisin Wiegman, Van Seijen Bloemen, Wasmachinehuis Visser.