Jan, Henriëtte, Danique en Pascale Abbas verrichten de openingshandeling van hun vernieuwde supermarkt.
Jan, Henriëtte, Danique en Pascale Abbas verrichten de openingshandeling van hun vernieuwde supermarkt. (Foto: Henry Koops)

Supermarkt Jumbo Abbas in Gieten feestelijk heropend

Algemeen

GIETEN - Supermarkt Jumbo Abbas in Gieten heeft vanmorgen de deuren van de verbouwde supermarkt geopend. Jan en Henriëtte Abbas verwelkomden samen met hun dochters Danique en Pascale en het personeel de klanten die graag naar binnen wilden om de nieuwe winkel te aanschouwen. 

De koelingen in de winkel zijn vernieuwd. Het nieuwe koelsysteem van Jumbo Abbas is volgens alle huidige energie- en milieueisen klaar voor de toekomst. Tevens is de winkel van het gas af gegaan en wordt de warmte teruggewonnen om de winkel te verwarmen. Naast een compleet nieuwe koellijn, zijn onder andere zelfscankassa’s geplaatst, is de verslijn uitgebreid met een keuken voor het maken van onder ander belegde broodjes, borrelschalen en schalen carpaccio. Tevens is de complete bakkerij vernieuwd en is de hele winkel voorzien van elektronische schaplabels waardoor verkeerde prijscommunicatie tot het verleden behoort.

,,Het waren spannende weken. Ik ben blij dat er op zit”, zegt Jan Abbas. ,,Maar het was ook een gezellige bouwperiode. We hebben een heerlijk team. De inzet en de flexibiliteit van de medewerkers is geweldig om mee te maken.” Abbas is natuurlijk ook blij met het eindresultaat. ,,We zijn klaar voor de toekomst. De winkel is ruimer van opzet en we hebben meer ruimte waardoor ook het assortiment is uitgebreid. En heel belangrijk; de klanten reageerden laaiend enthousiast op de nieuwe indeling en op het nieuwe scanpark. En daar doen we het allemaal voor.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!