Afbeelding
(Eigen foto)

Driedagen lang kerstmarkt op de Balloohoeve

Algemeen

BALLOO – De Balloohoeve zal van 9 tot met 11 december een overdekte kerstmarkt houden. Ruim 50 standhouders zullen hun producten aan de man proberen te brengen in de sfeervol ingerichte rijhal van de zorgboerderij. De Kippenschuur, de kantine van de cliënten, is omgetoverd tot kerststal en ook daar zijn door de cliënten gemaakte producten verkrijgbaar.

Drie dagenlang kunnen belangstellenden terecht op de kerstmarkt van de Balloohoeve. De standhouders bieden een grote diversiteit van producten aan, zoals vogelartikelen, kaarsen, cakemeel, honing, woonaccessoires, houten spullen, streekproducten en etenswaren. In de rijhal van de zorgboerderij is ook een bar en er kunnen diverse etenswaren worden verkregen, zoals stampotten.

De 60 cliënten zijn ook druk bezig geweest met het maken van onder meer kerstkransen en vogeltaarten. Naast de verkoop van deze producten kunnen ze natuurlijk ook vertellen hoe leuk ze het vinden op de zorgboerderij.

De Kerstman zal op de markt aanwezig zijn. Enkele koren zullen kerstliederen ten gehore brengen en ook twee accordeonisten zullen met hun muziek de kerstsfeer verhogen.

De biologische boerderijwinkel van de Balloohoeve is tijdens de kerstmarkt ook geopend. Daar kan men vlees, vleesvervangers, zuivel en groente en streekproducten krijgen van de eigen boerderij of van producenten uit de regio.

De kerstmarkt is geopend op vrijdag 9 december van 16.00 tot 21.00 uur, zaterdag 10 december van 11.00 tot 21.00 uur en zondag 11 december van 11.00 tot 16.00 uur.