The BluesBones.
The BluesBones. (Eigen foto)

Esther Groenenberg en BluesBones in café De Amer

Algemeen

AMEN - Esther Groenenberg zal op zaterdag 21 januari vanaf 20.00 uur een concert geven in De Amer in Amen. Een dag later treedt The BluesBones op de deel van het theatercafé. 

Esther Groenenberg is al 15 jaar actief en alom gewaardeerd in de Nederlandstalige muziekscene. Prachtige melodieën en sterke teksten kenmerken haar liedjes. Onlangs verscheen een nieuw album Rennen Voor De Boot. Veel nummers schreef ze zelf, maar ze werkte ook samen met Daniël Lohues, Stephanie Struijk en Bertolf Lentink. Ze neemt bassist Sebastiaan van Olst en gitarist Milo Groenhuijzen mee naar Amen, twee uitstekende muzikanten en zangers.

Het is voor The BluesBones sinds de start van de band in 2012 hard gegaan. De Belgische band gaf meer dan 500 concerten wereldwijd. De muziek van de band beslaat een breed spectrum binnen de blues. Bluesballads, bluesrock, maar ook countryinvloeden komen voorbij en zorgen voor een enorme variatie. The BluesBones scoorden nummer één noteringen in diverse blues/rockhitlijsten in Amerika, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. 

Reserveren kan via: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.