Stuntfestijn Eext komt met wintereditie.
Stuntfestijn Eext komt met wintereditie. (Eigen foto)

Stuntfestijn in Eext komt met eerste wintereditie

Algemeen

EEXT - DKS Evenementen heeft al drie keer het Stuntfestijn in Eext georganiseerd. Dit jaar gaan Rick Stel, Albert Dekker en Jeffry Kinds voor het eerst een wintereditie houden van dit muziekspektakel. Deze Sneeuwbalparty wordt op 11 februari gehouden in een verwarmde feesttent aan de Jan Oostingweg in Eext. 

Voor de eerste wintereditie van het Stuntfestijn zijn de volgende artiesten gestrikt: Marco Schuitmaker, Henk Dissel, De Alpenzusjes, Frank van Etten, Piraten Power Hour, Arjon Oostrom, Jeffrey Parmentier en DJ Steven. 

Een line up die garant staat voor een avond feest.  De liefhebbers van volks- en piratenmuziek komen volop aan hun trekken. En ook de wintersportliefhebbers kunnen op deze Sneeuwbalparty hun eigen après-ski beleven. En om met Marco Schuitmaker te spreken, zal het niet lang dure voordat de tent in vuur & vlam staat.

De organisatie van het Stuntfestijn doet er alles aan om de bezoekers een mooie feestavond te bezorgen. ,,Voor de wintereditie is hier de focus ook weer op gelegd. De tent is verwarmd. Het gehele binnen- en buitenterrein is bevloerd, dus geen getrap in de modder. En er is een bewaakte garderobe aanwezig”, zegt Rick Stel. ,,De ticketverkoop voor de eerste wintereditie gaat enorm hard en het gaat om de laatste 20 procent kaarten die nog verkocht kan worden.”

Kaarten zijn te bestellen op: www.tstuntfestijn.nl.

De organisatie is klaar om de feestvierders te ontvangen.