Afbeelding

Vintagemarkt in Dorpshuis Schipborg

Algemeen

SCHIPBORG - De mini-vintagemarkt Mooi Spul zal zondag 12 maart van 10.30 tot 16.30 uur worden gehouden in het Dorpshuis aan de Borgweg 15 in Schipborg.

Vereniging Dorpsbelangen Schipborg stelt belangeloos de accommodatie beschikbaar, omdat de opbrengst van deze markt naar een goed doel gaat; Stichting De Wensput. Een stichting die vanuit Stichting Zinn is ontstaan en zorgt voor lichtpuntjes voor ouderen die verblijven in de zorginstellingen van Zinn, gelegen in Groningen en Haren.

De organisatie ligt in handen van de leden van Agora Club Groningen 1, die ook zorgen voor de ingebrachte spullen. Tweedehands goede, mooie artikelen als kleding, serviesgoed, sieraden, tafelkleden, sjaals, boeken en kinderspul zullen voor aantrekkelijke prijzen te koop zijn. Ook is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een drankje zoals koffie en thee en frisdrank te komen drinken.

Agora Club Groningen, een service club , waarvan de leden afkomstig zijn uit omgeving Groningen en ook uit Schipborg, bestaat al bijna 30 jaar en zijn onderdeel van Agora Club Nederland en Agora Club International. Het motto is: Vriendschap en Tolerantie. Zij komen iedere maand bij elkaar, waarbij afwisselende activiteiten worden georganiseerd en aandacht wordt besteed om ideeën te bedenken geld te genereren voor een goed doel in de directe omgeving. Met als resultaat deze mini-vintagemarkt in Schipborg.

De bezoekers kunnen hun aankopen contant betalen, er is geen pin maar wel mogelijkheid om via een QR-code de rekening te voldoen