Afbeelding

FC Groningen on Tour komt naar Grolloo

Algemeen

GROLLOO - FC Groningen gaat in de meivakantie weer On Tour. De Trots van het Noorden komt naar Grolloo om een dag lang voetbaltrainingen aan te bieden onder leiding van ambitieuze en professionele FC-trainers. Speciaal voor jongens en meiden van 6 tot 14 jaar.

De FC en de plaatselijke trots SGO Grolloo slaan tijdens de meivakantie op vrijdag 5 mei de handen ineen om een succesvolle dag te organiseren, toegankelijk voor zowel de jeugdleden van SGO Grolloo als kinderen uit de regio. Samen zetten beide clubs zich in voor een onvergetelijke dag vol voetbal en plezier. Tijdens FC Groningen On Tour krijgen de deelnemers onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen een dag lang training volgens de FC Groningen-methodes.

De voetbaltechnische en breed motorische vaardigheden staan hierbij centraal, want trainen met FC Groningen betekent beter willen worden. Maar het allerbelangrijkste blijft plezier in het voetbal. Daarnaast maken de deelnemers kans op een golden ticket voor het NK Shoot-out in Rotterdam. De FC Groningen On Tour in Grolloo begint om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur.

Aanmelden voor FC Groningen On Tour kan via trainenalseenprof.fcgroningen.nl.