De kampioenen van dameswedstrijdrecreanten 1 van VC Oostermoer uit Gieten.
De kampioenen van dameswedstrijdrecreanten 1 van VC Oostermoer uit Gieten. (Eigen foto)

Dameswedstrijdrecreanten VC Oostermoer 1 kampioen

Algemeen

GIETEN - Het eerste dameswedstrijdrecreantenteam van volleybalvereniging VC Oostermoer uit Gieten is onlangs kampioen geworden. Het team kwam dit seizoen uit in de eerste klasse van de wedstrijdrecreanten competitie Assen en omgeving. 

De dames speelden dinsdagavond de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Sudosa-Desto in Assen. Na het laatste fluitsignaal werden de bloemen uitgedeeld, de taart aangesneden en de champagneflessen ontkurkt. De kampioenen zijn: Suzan Wustefeld, Simone Hof, Jante Buiting, Esther Goeree, Marieke Meruma, Marjelle van der Schoot, Rolinde Alingh en Iris van Zelst.

Het damesteam bestaat uit een groep enthousiaste dames die tot enkele jaren geleden allemaal speelden in de Nevobo-competitie. Nu zij de overstap naar de wedstrijdrecreanten competitie hebben gemaakt, spelen ze de wedstrijden doordeweeks. Maar het gaat er in deze competitie niet minder fanatiek aan toe. Ook dit jaar zaten in de poule een aantal gewaagde tegenstanders. Hierdoor bleef het tot het einde van het seizoen spannend wie zich kampioen mocht kronen.

Sporters met volleybalervaring die het volleyballen weer willen oppakken kunnen gerust komen kennismaken of meespelen. Het nieuwe seizoen begint op 4 september. Ook is het damesteam nog op zoek naar een trainer voor seizoen 2023-2024. 

Naast wedstrijdrecreanten kan er bij VC Oostermoer in de Nevobo-competite gespeeld worden door jeugd en volwassen

Meer informatie is te vinden op www.vcoostermoer.nl.