De foto die GiAF-lid Geert Vos maakte met betrekking tot het thema 'Oog in Beeld'.
De foto die GiAF-lid Geert Vos maakte met betrekking tot het thema 'Oog in Beeld'. (Foto: Geert Vos)

Zomerexpositie GiAF bij het gemeentehuis in Gieten

Algemeen

GIETEN - Fotoclub GiAF (Gieter Amateurfotografen) zal deze zomer in samenwerking met de gemeente Aa en Hunze een buitententoonstelling houden bij het gemeentehuis in Gieten. Het thema van de expositie is ‘Oog in Beeld.’ 

Het ‘oog’ is op heel verschillende manieren door de leden in beeld gebracht. Dit leverde een verscheidenheid aan foto’s op; soms met letterlijk een oog, het oog van de naald, een oog in een aardappel/boom of een kattenoog, maar soms ook figuurlijk zoals bij oogappel. 

Dertig foto’s van 17 leden van GiAF zijn afgedrukt op canvas en gespannen in houten frames. De frames worden geplaatst langs de oprit naar de hoofdingang van het gemeentehuis. 

De tentoonstelling wordt op vrijdag 26 mei om 16.00 uur geopend door wethouder Kiena ten Brink van de gemeente Aa en Hunze. De foto’s zullen vanaf dat moment tot en met tot en met 31 augustus te zien zijn bij het Gemeentehuis aan Spiekersteeg 1 in Gieten. 

Deze expositie is mede mogelijk is gemaakt met financiële ondersteuning van de Gemeente Aa en Hunze, Hubo Gieten en de firma Boter maakt bijzonder uit Gieten.  Meer informatie www.giaf.nl