De VVD-leden krijgen uitleg over de logistiek binnen het distrubutiecentrum.
De VVD-leden krijgen uitleg over de logistiek binnen het distrubutiecentrum. (Eigen foto)

VVD Noord-Drenthe bezoekt het COOP distributiecentrum in Gieten

Algemeen

GIETEN - De VVD Noord-Drenthe heeft maandag een bedrijfsbezoek gebracht aan het COOP-distributiecentrum in Gieten. Dit bezoek, georganiseerd door de VVD Aa en Hunze, bood de gelegenheid om de belangrijke rol van dit distributiecentrum in de regio te verkennen en in gesprek te gaan met vertegenwoordiger van het bedrijf.

Het COOP-distributiecentrum in Gieten speelt een cruciale rol in de bevoorrading van supermarkten in de regio Noord-Drenthe en ver daarbuiten. Het bezoek bood VVD Noord-Drenthe een waardevol inzicht in de activiteiten en uitdagingen van dit belangrijke logistieke centrum.

Tijdens het bezoek kregen de VVD-leden een uitgebreide rondleiding door het distributiecentrum, waarbij ze de kans kregen om het ontvangst, de opslag en de distributie van goederen naar verschillende supermarkten van dichtbij te zien. Er vond ook een interactieve discussie plaats tussen de VVD-leden en de vertegenwoordiger van het COOP-distributiecentrum, waarin onderwerpen zoals werkgelegenheid, duurzaamheid, logistiek en regionale economische ontwikkeling werden besproken.

,,Dit bedrijfsbezoek is een belangrijke stap in de betrokkenheid van de VVD Aa en Hunze bij lokale bedrijven en economische ontwikkeling. Het legt de basis voor verdere samenwerking tussen de VVD en het bedrijfsleven om de groei en welvaart in de regio te stimuleren op gemeentelijk niveau en daarbuiten”, aldus Maik Panneman van de Afdeling Aa & Hunze.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding