Bouke en de Elvis Matters Band zijn op 8 juli te zien in Rolde.
Bouke en de Elvis Matters Band zijn op 8 juli te zien in Rolde. (Eigen foto)

Drie dagen muziek op Grote Brink in Rolde

Algemeen

ROLDE - Het weekend van 7, 8 en 9 juli swingt het in Rolde. De Rolder Activiteiten Stichting (RAS) verzorgt drie dagen muziek op de Grote Brink In Rolde.

Het gratis toegankelijke muziekfeest ‘Oes Feessie’ zal vrijdag 7 juli voor het eerst plaatsvinden. Volledig georganiseerd door enthousiaste jonge inwoners van Rolde en omstreken met ondersteuning van de Rolder Activiteiten Stichting. Met op het programma De Dikdakkers en Chef Confetti en John Kanon. Oes Feessie is voor iedereen die van een feestje houdt.

Boet’n Pop wordt zaterdag 8 juli voor de zesde keer gehouden. De regionale band Lekker Fris trapt om 18.00 uur af met bekende rockcovers. Vervolgens zullen The Clarks (onder ander bekend als huisband van Veronica Inside) alle bekende nummers van de Golden Earring laten horen. Status Quotes brengt de rockende klanken van de Britse band Status Quo. Bouke & Elvis Matters Band (winnaar van The Tribute, battle of the bands) zal Elvis weer laten herleven. De jonge rockcoverband Straight on Stage zal rond middernacht de avond swingend afsluiten. Het festivalterrein is vanaf 17.00 uur open.

Wie er dan nog niet genoeg van heeft is zondag 9 juli vanaf 12.00 uur welkom op de Brink op het Country Music Festival Rolde. De Ramblin’ Boots zijn dan weer van de partij. Met hun prachtige meerstemmigheid komt de countrymuziek echt tot leven. Daarnaast zullen onder meer singer-songwriters Yara Beeks en Hannah Mae hun talenten laten horen. Hannah Mae is bekend van haar hit met Metejoor: Wat wil je van mij.

Naast muziek kan men ook genieten van Amerikaanse auto’s. Het terrein is zondag 9 juli geopend vanaf 11.30 uur.

Voor Boet’n Pop en het Country Music Festival zijn nog kaarten te koop via eventree.nl/events/ of op de dagen zelf bij de kassa.