Gertjan Bekkers, Nils Hansen en José Jeuring gaan verder als Fietsclusief. (Eigen foto)
Gertjan Bekkers, Nils Hansen en José Jeuring gaan verder als Fietsclusief. (Eigen foto) (Eigen foto)

Profile Gieten bestaat 20 jaar en krijgt een nieuwe naam

Algemeen

GIETEN – Gertjan Bekkers en José Jeuring vieren in de maand november het 20-jarig bestaan van hun fietsenzaak. Profile Gieten zal begin volgend jaar van naam veranderen en gaat dan verder als Fietsclusief.

,,We hebben in die 20 jaar veel opgebouwd. We verkopen, onderhouden en repareren fietsen en we zijn erg servicegericht. Mede daardoor hebben we inmiddels een fijne en trouwe klantenkring”, aldus Gertjan. ,,In die 20 jaar is er best veel veranderd, vooral door de opkomst van de elektrische fiets. Door alle ontwikkelingen van de elektrische fiets is het belangrijk om veel tijd te besteden aan de klanten. We kunnen veel vertellen en uitleggen over de producten” vult José aan.

Vanaf januari 2024 gaat er dus een verandering plaatsvinden. In april werd bekend dat de formule Profile de fietsspecialist verdwijnt en overgaat naar Bike Totaal ,,De nieuwe harde franchise weg die ingeslagen moet worden, past ons niet. Het betekent dat we bijvoorbeeld met het merk Trek, één van onze grootste merken, moeten stoppen. We willen met een merk als Trek blijven samenwerken en daarom gaan we op zelfstandige voet verder onder onze eigen naam Fietsclusief.” vertelt Gertjan. Voor de klanten verandert er bijna niets. Ook het systeem met de automatische herinneringen voor de servicebeurten, dat altijd erg goed gewaardeerd wordt, wordt anders, maar blijft bestaan. Wel wordt het assortiment wat aangepast. Daarom zijn er de komende tijd enkele mooie aanbiedingen in de winkel te vinden.

Het jubileum en de nieuwe naam zullen in 2024 samen met de klanten worden gevierd.