Style Hair & Beauty in Rolde blijft gewoon open.
Style Hair & Beauty in Rolde blijft gewoon open. (Foto: Henry Koops)

‘Style Hair & Beauty in Rolde gaat gewoon door’

Algemeen

ROLDE – Dick Kroes heeft de stekker uit de oudste en kleinste bv van Style Hair Professionals getrokken. Het gaat hierbij in principe om drie leegstaande panden in Coevorden, Klazienaveen en Hoogezand. De andere vijf zaken die onder deze bv vielen, waaronder de zaak in Rolde, maken een doorstart. 

,,De drie kapperszaken waren gesloten omdat er geen personeel meer te vinden was, maar de huur liep wel door. Dat is niet vol te houden. Ik heb de stekker uit de bv getrokken. Het gaat om een zakelijke constructie. De vijf bestaande kapperszaken van deze bv gaan gewoon door.”

Volgens de ondernemer is er niet aan de hand. ,,De vijftien kapsalons van Style Hair Professionals die onder een ander bv vallen zijn financieel gezond en hebben voldoende personeel. Klanten hoeven zich niet druk te maken. Ze kunnen gewoon terecht bij onze zaken in Rolde en Gieten.”

De kapperszaak aan de Hoofdstraat in Rolde werd in 2022 getroffen door brand. De zaak ging verder aan de Burgemeester Reijnderstraat en zal daar nu ook een doorstart maken.