De eerst Barn Sessies in Gieterveen
De eerst Barn Sessies in Gieterveen (Archieffoto: De Schakel/Herman van Oost)

Barn Sessions Gieterveen brengt een avond vol muzikaal talent

Algemeen

GIETERVEEN - Gieterveen zal op 6 april in het teken staan van muziek en gezelligheid met de langverwachte Barn Sessions Gieterveen. Het evenement, gehouden op unieke sfeervolle locaties, belooft een avond vol bruisend talent te worden met optredens van onder meer Kelvin Harskamp, Black River Roots, Gumbo & Slim, Leon Moorman en de Ruud Weber Band.

,,De Barn Sessions, bekend om zijn intieme setting en uitstekende line-up, trekt muziekliefhebbers van alle leeftijden aan. Dit jaar heeft het evenement een indrukwekkende selectie van artiesten samengesteld, variërend van blues en folk tot singer-songwriter en een flinke vleug dialect, waardoor er voor elk wat wils is”, zegt Gerard Koops. 

,,Kelvin Harskamp, een opkomend talent uit de regio, zal het publiek betoveren met zijn kenmerkende stemgeluid en krachtige teksten. Black River Roots, een band die diepgeworteld is in de blues en Americana, zal het Kleine Kerkje laten schudden met hun energieke performance. Gumbo & Slim brengen oer-blues, terwijl Leon Moorman zijn publiek zal meenemen op een muzikale reis met zijn D(ialect)-pop liedjes. Daarnaast zal de Ruud Weber Band zorgen voor een spetterende afsluiting van de avond, waardoor het publiek gegarandeerd met een glimlach op het gezicht naar huis zal gaan.”

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.gieterveen.com