Het gemengd koor d'Anner Zangoelen geeft ook dit jaar weer twee donateursconcerten.
Het gemengd koor d'Anner Zangoelen geeft ook dit jaar weer twee donateursconcerten. (Eigen foto)

Donateursconcerten van ‘d Anner Zangoelen in Ons Dorpshuis

Algemeen

ANNEN - Het gemengd koor d’Anner Zangoelen zal op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart de jaarlijkse donateursconcerten houden in Ons Dorpshuis in Annen. 

Hey koor repeteert elke donderdag in het dorpshuis in Annen druk om een variëteit aan liedjes goed ten gehore te kunnen brengen. Hoewel het plezier van het gezamenlijk zingen voorop staat, wordt er ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de zang. Dit alles willen de leden graag tijdens deze avonden delen met belangstellenden.

Tijdens het concert zal het koor de bezoekers onthalen met bekende en iets minder bekende liedjes in het Nederlands, Engels of Duits. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Meeuwes Peetsma. De zaal wordt om 19.15 uur geopend. Het concert begint om 20.00 uur. Voor het goede verloop wordt men verzocht voortijds kaarten te halen of te reserveren. De kaarten zijn te halen in het dorpshuis van Annen op de donderdagen 7 en 14 maart tussen 18.30 en 19.00 uur. Reserveren kan ook via 0592-273820 (Aly) of 0592-580580 (Ina) of via dannerzangoelen@gmail.com.

Zangers die op zoek zijn naar een leuk en gezellig koor, kunnen op donderdag geheel vrijblijvend deelnemen aan de repetities en kennismaken met de leden in het dorpshuis in Annen. De repetities duren van 19.30 tot 21.45 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. Bij interesse kan men contact opnemen, dit kan via mail (dannerzangoelen@gmail.com) of telefonisch (0592-580580). Ook is informatie te vinden op de website www.annerzangoelen.nl.