Anouk Wijnbergen van iBlossom behandelt een cliënt met shiatsumassage.(Eigen foto)
Anouk Wijnbergen van iBlossom behandelt een cliënt met shiatsumassage.(Eigen foto) (Eigen foto)

'Praktijk iBlossom helpt jou je energieker te voelen'

ASSEN – Anouk Wijnbergen is aan de Lauwers 1 in Assen een praktijk begonnen met de naam iBlossom. Ze biedt in deze praktijk shiatsumassage, voetreflexologie en stoelmassage aan met de insteek om mensen meer in balans te brengen en energie te geven.

De inwoonster van Annen zat vroeger in het leger en stond bekend om haar harde persoonlijkheid. ,,Maar vanaf mijn 21e levensjaar begon mijn weg naar mijn zachte ik. Dit werd gesterkt door een burn-out die ik kreeg. Ik kwam hierdoor in contact met een Chinese arts. Ik ben mij toen gaan verdiepen in shiatsu en voetreflexologie. En toen ik uit de burn-out kwam ben ik deze praktijk begonnen”, vertelt Wijnbergen. ,,Shiatsu is drukpuntmassage. Door de diverse acupunten en de meridianen te manipuleren kan de energiestroom gestimuleerd of gedempt worden. Het helpt daarbij het lichaam weer te genezen door de energiestroom te herstellen. En zodoende de energiebalans te optimaliseren. Voetreflexologie gaat uit van de gedachte dat de mens een eenheid is van lichaam en geest. Als de body en mind in harmonie zijn, ervaren wij dit als gezondheid. Bij een verstoring in het evenwicht, spreken we van een ziekte. Voetreflextherapie helpt de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht brengen. En stoelmassage is een laagdrempelige, effectieve drukpuntmassage op een ergonomisch ontwikkelde stoel die uitnodigt tot ontspannen.”

Anouk Wijnbergen geeft aan mensen met diverse klachten te helpen. ,,Ook mensen met restklachten van corona kunnen bij mij terecht. Meer informatie is verkrijgbaar via 06-28782419 of info@i-blossom.nl of te vinden op i-blossom.nl.