Het kampioensteam: Stefan Kuipers, Stephen de Weerd, Jannes Fokkema, Bert Kuiper, Arjan Snippe, Theo Hollander, Gerard Holt, Koos Sikkema, Simon Wisselink en Peter Glas (van links naar rechts, van achter naar voren). (Eigen foto)

VV Rolde heren 1 Kampioen van Tweede Klasse D

Sport

EMMEN - Heren 1 van Volleybal Vereniging Rolde is kampioen geworden in de Tweede klasse D. Op bezoek bij de nummer twee van de competitie, VVBO uit Emmen, kon het kampioenschap veilig worden gesteld. De wedstrijd was een ware kraker.

VVBO kwam goed uit de startblokken en sloeg al snel een voorsprong van 4 punten. Nadat VV Rolde de eerste punten scoorden kwam de ploeg beter in de wedstrijd. De set ging gelijk op maar op het einde lukte het toch om de eerste set met 24-26 binnen te slepen. Met de eerste set in de zak ging de wedstrijd zeer voorspoedig. De tweede set vloog voorbij en ging eveneens naar Rolde. De derde set, bij winst kampioen, was wederom een ware kraker. Het eerste setpunt werd afgeblokt, maar de volgende aanval was voldoende om VV Rolde tot kampioen te kronen. De laatste set deed er vervolgens niet echt meer toe en ging naar VVBO.