De theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ is op 1 december te zien bij de VV Gieten. (foto: Jeroen van Amerongen)
De theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ is op 1 december te zien bij de VV Gieten. (foto: Jeroen van Amerongen)

Bijzondere theatervoorstelling voor sportclubs Gieten

Algemeen

GIETEN - Ben jij een trainer of coach bij een sportclub in Gieten? En wil jij dat het nog beter gaat met de kinderen? En dat het voor jou nog leuker wordt?

Op woensdag 1 december is in de kantine van voetbalvereniging Gieten de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ te zien. Die gaat over werken aan betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken en meer plezier voor trainers of coaches. Het zijn stuk voor stuk zeer actuele en urgente thema’s in de sport en daarom wil de gemeente Aa en Hunze deze voorstelling laten zien aan trainers/coaches en bestuurs- en commissieleden van alle sportclubs in Gieten. De voorstelling van stichting Positief Coachen is deels gebaseerd op de succesvolle theaterversie ‘Wel winnen, hè!’, die in het verleden ook in deze regio te zien was. 

De voorstelling, die is omarmd door sportkoepel NOC*NSF, begint om 19.30 uur en duurt vijf kwartier. Inloop is mogelijk vanaf 19.15 uur. Na de voorstelling is er gelegenheid om informeel na te praten. Dankzij de gemeente Aa en Hunze is de toegang gratis, maar vol is vol. Wel is een coronatoegangsbewijs verplicht en moeten bezoekers zich vooraf aanmelden via www.datschietlekkeropzo.nl.