LSB Experience is op vrijdag 22 april te gast in De Amer.
LSB Experience is op vrijdag 22 april te gast in De Amer.

Oude bekenden terug in cultureel café De Amer

Algemeen

AMEN - Cultureel café De Amer in Amen mag volgend weekend enkele oude bekenden verwelkomen. LSB Experience, Hoth Brothers en Hans Theessink geven allen een optreden. 

Op vrijdag 22 april is LSB Exeperience te gast. De bandleden van de LSB Experience (Luntungan, Sligter en Broek) zijn al jaren verbonden door hun liefde voor tijdloze muziek uit de seventies, de periode waarin zij tieners waren. Met nummers van The Beatles en van grootheden als Eric Clapton en James Taylor, maar ook met eigen werk toeren zij door Nederland. De band staat bekend om de heerlijke meerstemmige zang in de geest van Crosby, Stills, Nash & Young.

Boris McCutcheon, inmiddels een graag gezien artiest in De Amer, en Bard Edrington V begonnen in de winter van 2017 aan het album ‘Workin’ and Dreamin’ terwijl ze fruitbomen aan het snoeien waren. Muziek was het constante gesprek op het ritme van harkende zagen en knippende scharen in de appelboomgaarden bij het Chimayo-heiligdom.
Al pratend over muziek onder de droge woestijnzon ontspon zich een album; een mix van bluegrass en folk met prachtige vocale harmonieën. Samen met hun bassiste, Hoth sister Ferrel, komen ze op zaterdag 23 april naar café De Amer.  

Zondagmiddag 24 april is het de beurt aan Hans Theessink. Hij is een oude bekende op het Amer-podium en staat te boek als een van de meest prominente exponenten van de hedendaagse country-blues. Hij behoort tot de absolute wereldtop, waarbij subtiel gitaar- en harmonicaspel en zijn lage, warme stem zijn handelsmerk vormen. Theessink is een fantastische songwriter en zijn kwaliteiten als entertainer zijn onbetwist.

Reserveren
De optredens van LSB Experience en Hoth Brothers beginnen om 20.00 uur, Hans Theessink is vanaf 14.00 uur te beluisteren. Kaarten zijn te reserveren via https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

De liefhebbers van akoestische Americana komen op zaterdag 23 april aan hun trekken met de Hoth Brothers.
Hans Theessink is op zondag 24 april weer te gast in Amen.