Dansers kunnen auditie voor een demonstratieteam.
Dansers kunnen auditie voor een demonstratieteam. (Foto: Michael Zittel)

Dansauditie voor demonstratieteam in Gieten

Algemeen

GIETEN - Dansschool Out of Control en Studio DanS hebben de handen ineengeslagen om een demonstratieteam op te zetten. Om dit team vorm te gaan geven zal een auditie worden gehouden op zondagmiddag 11 september.

Deze auditie is voor iedereen. Ervaring op het gebied van klassiek, jazz of modern ballet is dan ook niet noodzakelijk. Op deze manier willen de dansscholen iedereen die gemotiveerd is en inzet heeft stimuleren om deel te nemen aan de auditie.

Het demoteam zal in verschillende dansdisciplines shows ontwikkelen, onder andere streetdance, Hip Hop, theater-/musicaldans, Latin, salsa en Top 40-muziek. De choreografie voor de auditie en shows zal worden verzorgd door internationaal gediplomeerd dansleraar Jerry Vredenborg.

De auditie is niet alleen voor de leerlingen van dansscholen, maar voor alle jeugd van de basis- en middelbare scholen die meer uit zichzelf willen halen met dans. De auditie zelf is laagdrempelig opgezet. De deelnemers zullen tijdens de auditie als groep danspassen aangeleerd krijgen, die ze daarna als groep zullen gaan uitvoeren voor een jury. Na de auditie zal de uitslag bekend worden gemaakt en zullen de deelnemers direct weten of ze in het showteam zitten of niet. De lessen van het team zullen op zondagmiddag 18 september gaan beginnen.

Meer informatie en inschrijving: www.outofcontrol.nu