Afbeelding

Workshops in herfstsferen

Algemeen

GIETEN - Anita Hollander zal de nieuwe bloemschikcursussen met het thema ‘Herfst’ op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober presenteren. Op deze open dagen zijn verschillende herfstarrangementen te bewonderen in diversiteit van opmaak met verschillende herfstmaterialen. ,,Nu de herfst nadert is het weer eens tijd om de herfstsferen en gezelligheid naar binnen te halen”, aldus Hollander.

Anita Hollander is geïnspireerd door vruchten, bessen en zaaddozen die deze oogstmaand een warme sfeer in huis geven. Hiervoor heeft ze nieuwe arrangementen samengesteld passend in een modern maar tevens klassiek interieur. En bijzondere tafelschikkingen met herfstmaterialen, langwerpige schikking met herfstmaterialen die eventueel kunnen indrogen. De tinten zijn warm, oranje brique, maar ook bont.

Men kan zelf in de herfstsferen komen op deze open dagen. Er zijn dan meerdere herfstarrangementen aanwezig, waarop kan worden ingeschreven. Men kan zowel individueel of in groepsverband meedoen aan een cursus. Tevens zijn er waardecheques voor een workshop. Leuk om cadeau te geven. Belangstellenden die zich ingeschreven hebben voor een cursus worden ontvangen met koffie en iets lekkers waarna men onder begeleiding een eigen herfstschikking gaat maken. De materialen en ondergrond zijn aanwezig.

Anita Hollander houdt openhuis op vrijdag 30 september van 19.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 1 oktober van 10.30 uur tot 15.00 uur aan de Bonnen 39 in Gieten. Tijdens de open dagen zijn er ook leuke boeketjes die geschikt zijn met herfstmaterialen.