Toneelvereniging Advendo brengt blijspel 'Als de natuur zien gang giet’ in Ons Dorpshuis in Annen.
Toneelvereniging Advendo brengt blijspel 'Als de natuur zien gang giet’ in Ons Dorpshuis in Annen. (Eigen foto)

Advendo speelt blijspel in Ons Dorpshuis

Algemeen

ANNEN - Toneelvereniging Advendo zal op 28 en 29 oktober het stuk ‘Als de natuur zien gang giet’ spelen in Ons Dorpshuis in Annen.

In het eens zo rustige dorp, waar bijna alle grond is opgekocht voor natuurgebieden, zijn drie boerderijen, een kerk en een hotel overgebleven. De rust wordt echter danig verstoord door de komst van twee zussen, die het hotel hebben geërfd. Alles loopt nog niet op rolletjes, de dames zijn nog onervaren in het runnen van een hotel. Ook de gasten zorgen voor de nodige problemen. Dit alles veroorzaakt flinke deining en hilarische momenten in het voorheen zo rustige dorp.

Het blijspel ‘Als de natuur zien gang giet’ van Herman van der A, onder leiding van Hebbo Benthem, is te zien op vrijdag en zaterdag 28 en 29 oktober vanaf 20.00 uur in Ons Dorpshuis in Annen. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Donateurs kunnen gratis kaarten bestellen via de mail: toneelverenigingadvendo@gmail.com of tel: 0592-272135. Niet-donateurs kunnen kaarten bestellen voor 7,50 euro per stuk. Tevens worden er aan de zaal op beide avonden (zolang de voorraad strekt) kaarten verkocht.

Mensen die donateur willen worden, kunnen contact opnemen met Otto van Geldere (0592-271290 of via o.vangeldere@home.nl).