Liesbeth Woest (links) en Jorien Kooistra zijn blij met 'De Droomversnelling'.
Liesbeth Woest (links) en Jorien Kooistra zijn blij met 'De Droomversnelling'. (Eigen foto)

Liesbeth Woest uit Gieten brengt kinderboek ‘De Droomversnelling’ uit

Algemeen

GIETEN – Het kinderboek ‘De Droomversnelling’ van Liesbeth Woest uit Gieten is een feit. Het is een avontuurlijk boek voor kinderen vanaf 8 jaar, om zelf te lezen of om voorgelezen te worden. De vele, kleurrijke illustraties van Jorien Kooistra maken het boek extra leuk om te lezen, ook voor kinderen die (nog) niet erg dol zijn op lezen. 

Over het boek 
Pim en Noor logeren in de zomervakantie bij opa en oma. Noor wordt boos als Pim zich stiekem in het oude schuurtje van opa verstopt. Ze mogen er van opa niet komen, het is verboden terrein. Pim heeft in het schuurtje iets bijzonders gevonden: de droomversnelling. Pim en Noor ontdekken de speciale werking ervan en komen in prachtige dromen terecht. Maar wanneer ze op een avond te lang in de droomversnelling zijn, gaat het mis… Pim en Noor zitten vast in de droom en raken in paniek. Zullen ze een manier vinden om weer thuis te komen?

Persoonlijk 
De wens van Liesbeth Woest om een kinderboek te schrijven is in vervulling gegaan. Al enige tijd liep ze rond met het idee van ‘De Droomversnelling’. Om ervoor te zorgen dat het niet bij slechts een idee zou blijven, zocht zij contact met tweelingzussen Anke en Jorien Kooistra. Zij hebben eerder al twee kinderboeken uitgebracht in de serie ‘Beestenbos’. ,,Een boek schrijven is één ding, een boek uitgeven in eigen beheer is heel andere koek”, zegt Woest. ,,Anke en Jorien hebben mij geweldig geholpen en waren mijn stok achter de deur. Ik ben heel trots op het resultaat!”

De Droomversnelling is te koop via www.dedroomversnelling.nl

De voorkant van 'De Droomversnelling'.
Illustratie van Jorien Kooistra uit 'De Droomversnelling'.