Vintagekleding is helemaal in.
Vintagekleding is helemaal in. (Foto: Henry Koops)

Modeshow van vintagekleding in dorpshuis Annen

Algemeen

ANNEN - Een modeshow en tevens verkoop van vintagekleding voor zowel dames als heren is een nieuw evenement in Ons Dorpshuis in Annen. De modeshow wordt gehouden op zaterdag 19 november vanaf 20.00 uur.

Vintage is tweedehands kleding die weer helemaal in de mode is en van goede kwaliteit is. Het is veelal mode uit vroeger jaren, herkenbaar aan de stijl van een bepaalde periode, die in deze tijd weer veel wordt gedragen. Steeds meer mensen kiezen voor een vintagelook, niet alleen omdat het er stijlvol uitziet, maar ook omdat het past in de tijd van nu en omdat het goed is voor het milieu. Ons Dorpshuis speelt daaropin. De mannequins op de catwalk zijn inwoners van Annen. In de pauze en na afloop van de show kunnen de verschillende kledingstukken tegen contante betaling worden aangeschaft.

De opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan een goed doel. Het dorpshuisbestuur heeft gekozen om het initiatief van enkele dorpsbewoners te steunen, die zich inzetten om gelden bijeen te brengen voor de aanschaf van een invalidentoilet voor Annen. Gebleken is dat er behoefte is aan een dergelijke toiletruimte die tijdens alle evenementen in het dorp kan worden ingezet, maar die tevens gebruikt kan worden bij verjaardagen, bruiloften of andere feesten bij één van de plaatselijke horecabedrijven waar een invalidentoilet noodzakelijk is.

Belangstellenden om de show bij te wonnen kunnen zich aanmelden via www.dorpshuisannen.nl