Johannes de Vries (rechts) is benoemd tot Lid van verdienste van Rolder Boys.
Johannes de Vries (rechts) is benoemd tot Lid van verdienste van Rolder Boys. (Foto: Rolder Boys

Johannes de Vries benoemd tot lid van verdienste van Rolder Boys

Algemeen

ROLDE - Johannes de Vries is tijdens de Algemene Ledenvergadering van Rolder Boys benoemd tot Lid van Verdienste van de Rolder voetbalclub.

Johannes de Vries is inmiddels 64 jaar lid van Rolder Boys en ongeveer 45 jaar actief als vrijwilliger van de vereniging. Dat is hij nog steeds, als lid van de Commissie Park en Materiaal. Hij is in elk geval iedere maandagmorgen op het sportpark te vinden, waar hij zich dan ontfermt over de kleedkamers en andere voorkomende werkzaamheden.

In het verleden is hij bij verschillende verbouwingen van het sportpark betrokken geweest. Zijn achtergrond in de metaalbewerking komt daarbij zeer van pas. Daarnaast heeft hij zijn ervaring ook ingezet bij het maken van ophangconstructies voor de reclameborden, zitbanken in de kleedkamers en de ballencontainers.

 ,,Zaken die misschien minder zichtbaar zijn, maar waar de vereniging veel profijt van heeft”, aldus het bestuur. ,,Met het lidmaatschap van verdienste spreekt Rolder Boys haar waardering uit voor 45 jaar vrijwilligersschap.” Het luide applaus op de vergadering bevestigde dat de voordracht en benoeming van De Vries dik verdiend zijn.