De N34 is zaterdag voor een deel gesloten.
De N34 is zaterdag voor een deel gesloten. (Foto: Provincie Drenthe)

N34 tussen Klijndijk en Emmen zaterdag afgesloten

Algemeen

REGIO - De N34 zal op zaterdag 4 maart in beide richtingen dicht zijn tussen de aansluitingen Klijndijk en Emmen-Noord. Aan de westkant van de weg voert de Provincie Drenthe herstelwerkzaamheden uit aan de berm en legt de provincie grasbetontegels naast de weg. De afsluiting duurt van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Op dit deel van de N34 komt het voor dat weggebruikers door de berm rijden. Om te voorkomen dat dit in de toekomst tot gevaarlijke verkeerssituaties kan leiden, legt de provincie een strook met grasbetontegels in de berm.

Omleidingsroute 
Doorgaand verkeer richting het noorden (Borger/Groningen) wordt omgeleid via de N381 richting Emmen en de parallelweg Odoornerweg richting Klijndijk. Bij Klijndijk kan het verkeer de N34 oprijden richting het noorden.

Doorgaand verkeer richting het zuiden richting Emmen/Coevorden wordt vanaf de aansluiting bij Klijndijk omgeleid via de Odoornerweg richting Emmen en vervolgens via de N381 richting Drachten. Ook de Qbuzz (lijn 300) volgt een omleidingsroute. De actuele reisinformatie is te vinden op www.qbuzz.nl.

Omleidingsroute.