Het gemeng koor D' Anner Zangoelen bestaat 20 jaar.
Het gemeng koor D' Anner Zangoelen bestaat 20 jaar. (Eigen foto)

Jubileumconcerten van d’ Anner Zangoelen in Annen

Algemeen

ANNEN – Het gemengd koor d’ Anner Zangoelen zal op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart de jaarlijkse donateursconcerten geven in het Dorpshuis in Annen. Dit jaar is het een jubileumconcert omdat het koor 20 jaar bestaat. 

Elke donderdag wordt er in het Dorpshuis in Annen druk gerepeteerd om een variëteit aan liedjes goed ten gehore te kunnen brengen. Hoewel het plezier van het gezamelijk zingen voorop staat, wordt er ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de zang. 

Tijdens het concert zal het koor de bezoekers onthalen met bekende en iets minder bekende liedjes in het Nederlands, Engels of Duits. En in kader van het jubileum is er voor het laatste blok een verrassende keuze gemaakt voor het repertoire. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Meeuwes Peetsma. De avonden worden feestelijk omlijst door organist Wim Dekker, op wiens muziek gedanst kan en mag worden.

De zaal wordt om 19.15 uur geopend. De concerten beginnen om 20.00 uur. Voor het goede verloop wordt men verzocht voortijds kaarten te halen of te reserveren. De kaarten zijn te halen in Ons Dorpshuis op de donderdagen 9 en 16 maart tussen 18.30 en 19.30 uur. Of te reserveren via 0592-273820 (Aly) of 0592-580580 (Ina) of via dannerzangoelen@gmail.com.